Intro

Urologie Waas en Durme bestaat uit 4 enthousiaste urologen die instaan voor de urologische zorg in het AZNikolaas en AZLokeren. Als team is het onze missie om top zorg te brengen met een warm hart. Om dit te kunnen verzekeren is enige subspecialisatie noodzakelijk. Dit kan u terugvinden bij de profielen van de verschillende artsen van Urologie Waas en Durme. 

Ons team wordt versterkt door 2 secretariaatsmedewerkers en 2 verpleegsters. Zij zullen u steeds met raad en daad bijstaan. 

Onze Uro-oncoverpleegkundige staat in voor de begeleiding van onze patiënten met een blaas of prostaatkanker.

Bereikbaarheid is één van onze prioriteiten, ons secretariaat staat u dan ook graag te woord (zie onze contactpagina). Medische vragen worden echter niet telefonisch beantwoord. Hiervoor dient de raadpleging, bij dringende zaken maken we graag een plaatsje voor u vrij binnen de 48u bij iemand van het team. Voor urgenties verwijzen we naar uw huisarts of de dienst spoedgevallen. 

Neem gerust een kijkje op onze website, u kan er informatie vinden over de meest frequente ingrepen/urologische aandoeningen, postoperatieve info-fiches, consultatieschema, ...  

Dokters

Coworkers